TripleTelecom biedt sinds 2004 een gedegen en onafhankelijk advies op het gebied van telecommunicatie. Door jarenlange ervaring in de telecombranche zijn wij in staat uw volledige telefonie te beheren, te optimaliseren en de kosten te beheersen.

U vindt in ons een partner waarbij u één aanspreekpunt heeft voor al uw telecomvraagstukken. Wij beheren uw lopende contracten, brengen wijzigingen voor u aan en ook het leveren van hardware is mogelijk. We houden u op de hoogte van aanbiedingen, netwerkacties en interessante nieuwe producten. Op elk gebied staan wij voor u klaar. Hierbij staan persoonlijke aandacht, een snelle afhandeling en gerichte service voorop.

Missie
Onze missie is om in de toekomst onze klanten tevreden te blijven stellen met onze professionele begeleiding in een uiterst complexe markt die continue in beweging is.

Visie
Door de technologische ontwikkelen stellen gebruikers steeds hogere eisen die onafhankelijk zijn van tijd en plaats. Hierdoor zullen mobiliteit en flexibiliteit centraal staan.

Bedrijfscommunicatie zal in in verdere mate geïntegreerd worden in de bedrijfsprocessen waarbij er een transformatie plaatsvindt van hardwarematige naar softwarematige communicatie oplossingen. Daarnaast is duidelijk te merken dat verschillende disciplines zoals ICT en Telecom langzaam samensmelten.

Het gevolg hiervan is dat markt voor zakelijke telecommunicatie zal evolueren naar een software- en diensten georiënteerde markt; Triple Telecom zal zich ontwikkelen tot een totaalleverancier van alle vormen van communicatie.

[top]