14 aug 2006

‘Heel wat anders dan met een klant op kantoor zitten’

0 Reacties

TripleTelecom: tevreden lid van Businessclub Spaarnwoude

De handicap blijft vooralsnog op 36.0 steken. Maar er zit progressie in. Zo melden Barry de Jong, Dimitri van der Velden en David Stegenga van TripleTelecom aan de vooravond van het Pro-Am golftoernooi. Het in de Haarlemse Waarderpolder gevestigde adviesbureau voor telecommunicatie is sinds dit jaar lid van de Businessclub Spaarnwoude. ‘Niet om te strooien met visitekaartjes, maar’ zoals Barry de Jong het uitdrukt ‘gewoon omdat het leuk is’.

Op het kantoor van TripleTelecom staan diverse vormen van telecommunicatie in het fraaie strakke interieur keurig uitgestald. Dimitri van der Velden: “Wij zijn puur gericht op de zakelijke markt. Van een kleine ondernemer tot bijvoorbeeld een groot verzekeringsbedrijf. Het betreft contractuele producten, hardware als telefoons en data oplossingen. Barry en ik werkten tot voor een paar jaar geleden voor een grote operator. Daar zagen wij dat veel klanten behoefte hadden aan direct contact, een persoonlijk aanspreekpunt. De vraag van de markt was anders. Wij vergelijken contracten en geven een objectief advies. Klanten moeten tevreden zijn over de dienst die wij leveren. Zij willen efficiënt en tegen zo laag mogelijke kosten werken. Door onze ervaring en kennis van telecommunicatiezaken kunnen wij daarvoor zorgen.
De golfsport wordt momenteel alleen beoefend door Barry de Jong. Dat heeft vooral te maken met de naderende herniaoperatie van zijn collega en mede-eigenaar Dimitri van der Velden. David Stegenga start binnenkort met zijn eerste golflessen. Barry de Jong: “Golf is bij uitstek een sport om met relaties te beoefenen. Het is in feite simpel. Je slaat de bal weg en vervolgens loop je met elkaar op. Dan kan je over van alles en nog wat praten. Je leert elkaar beter kennen. Het is heel wat anders dan dat je met een klant op kantoor afspreekt. Als lid van de Businessclub kun je langer van te voren een baan bespreken. Ook dat is een voordeel. Verder is er elke donderdag de onderlinge competitie van de business leden, waarvoor je eveneens een relatie kunt uitnodigen. En dan zijn er nog de toernooitjes. Verder is Spaarnwoude een mooie baan met een goed restaurant en een fraai terras. TripleTelecom is een tevreden lid van de Businessclub!” ( Gepubliceerd 14 Augustus 2006 , Haarlems Dagblad)

[begin]