01 mei 2013

KPN en Hi introduceert nieuwe databundels buitenland

0 Reacties

KPN en Hi hebben vanaf 1 mei a.s. nieuwe bundels voor mobiel internetten in het buitenland. Naast de gebruikelijke maandbundels kan er nu ook een dagbundel worden afgesloten. Een Internet Dagbundel EU kost 2,50 euro en bevat 15 MB na die 15MB gaan de normale verbruikskosten weer tellen.

Een Internet Maandbundel EU geeft je 100MB aan data roaming in EU-landen voor 10 euro per kalendermaand. Met deze bundel kan je flink whatsappen, maar ook foto’s versturen en e-mails ophalen. In tegenstelling tot de Dagbundel kunnen klanten na het bereiken van de 100MB meteen op datzelfde moment weer een nieuwe Maandbundel afsluiten.
Voor Dag- en Maandbundels geldt: bij 80% en 100% gebruik van de bundel ontvangen klanten automatisch een melding per SMS, om te voorkomen dat er ongemerkt te veel kosten worden gemaakt.

KPN heeft ook het gebruik van mobiel internet buiten de EU goedkoper gemaakt, daarvoor hebben ze Wereldbundels geïntroduceerd. Met de introductie van Wereldbundels kunnen klanten van KPN en Hi nu ook in het verre buitenland veel goedkoper uit zijn dan voorheen – bijna een tiende van de prijs van een ‘losse’ data-roaming MB (1,25 euro /1,20 euro versus 10,12 euro per MB). De Wereldbundels zijn zowel in de vorm van een Dagbundel als een Maandbundel beschikbaar. De Internet Dagbundel Wereld geeft klanten 4 MB aan data voor 5 euro, de Maandbundel Wereld kost 30 euro voor 25 MB.

Om verrassingen achteraf voor klanten te voorkomen, hanteert KPN een automatische kostenstop voor data roaming buiten de bundels. Daarmee wordt mobiel internet-toegang uit voorzorg afgesloten als de teller op 60,50 euro (inclusief BTW) belandt, waar ook ter wereld.
Kijk voor meer info op kpn.com/vakantie en hi.nl/vakantie

bron: mobilecowboys.nl

[begin]