06 mei 2013

KPN introduceert Zakelijk Mobiel

0 Reacties

Per 3 juni 2013 introduceert KPN nieuwe mobiele abonnementen voor de zakelijke gebruiker: Zakelijk Mobiel. De vijf nieuwe abonnementen bieden de zakelijk gebruiker flexibiliteit om zijn abonnementen goed te laten aansluiten op zijn of haar bedrijfsvoering. Zo is er altijd een geschikt abonnement voor elk zakelijke segment: van zzp’er tot groot zakelijke klanten.

KPN stelt dat de nieuwe abonnementen zich van de huidige abonnementen onderscheiden door meer flexibiliteit op het gebied van databundels, het delen van tegoeden en ze gebruik van 4G.

De vijf abonnementen vallen in drie categorieën:

  • Zakelijk Mobiel Flexibel: abonnementsvorm waarmee de klant per belminuut/sms/MB betaalt:
  • Zakelijk Mobiel Bundel: twee abonnementsvormen waarmee klanten een vast aantal belminuten, sms’jes en MB’s inkopen per maand
  • Zakelijk Mobiel Onbeperkt: de twee meest uitgebreide abonnementsvormen bieden onbeperkt bellen en sms’en.

Bij Zakelijk Mobiel Bundel biedt KPN grotere databundels dan voorheen, met een volgens de operator een zeer laag buitenbundeltarief. Verder kunnen bel- en datategoeden onder collega’s onderling worden herverdeeld naar rato van verbruik. Voor de Zakelijk Mobiel Onbeperkt abonnementen geldt verder de mogelijkheid om tablets en laptops van extra simkaarten te voorzien zonder extra abonnement.

Bij alle abonnementsvormen geldt dat basis beheer- en beveiligingsmogelijkheden voor alle mobiele apparaten gratis zijn. Verder beschikken gebruikers bij schade, diefstal of verlies, altijd over een vervangend toestel dat op locatie geleverd wordt.

Buiten Nederland gelden nieuwe voordeelopties. Voor bellen en internetten in de EU betaalt de klant alleen in de maanden dat daadwerkelijk in het buitenland verbleven wordt. Deze opties kunnen gratis aangezet worden via de klantenservice en treden automatisch in werking zodra in het buitenland gestart wordt met bellen of internetten.

bron: KPN.com

[begin]