TripleTelecom biedt u als partner van KPN, Vodafone, Telfort, Yes Telecom en T-Mobile een ruime, betaalbare en onafhankelijke keuze in abonnementen. Zo bent u verzekerd van de beste abonnementen tegen de beste tarieven.

Zakelijke mobiele telefonie is een uiterst ondoorzichtige markt. Het grote aanbod aan netwerken en hardware aanbieders maken het telecom landschap ondoorzichtig. Door de verschillende tarieven, staffelkortingen en voordeelmodules bij de netwerken is het bepalen van de juiste abonnementen een complexe zaak. Wij analyseren uw huidige complete mobiele communicatiepakket en adviseren u vervolgens de meest voordelige en passende oplossing.

Wat begon als mobiele telefoneren heeft zich in een razend tempo ontwikkeld tot mobiel communiceren via bijvoorbeeld e-mail, SMS en internet. Het juiste abonnement en de meest geschikte apparatuur voor de manier waarop u mobiele telefonie inzet zijn dus van cruciaal belang. TripleTelecom beschikt over de kennis en ervaring om u hierin gedegen te adviseren.

Meer weten?
neem contact met ons op

 

[top]