Met Mobile Device Management (MDM) kunt u mobiele toestellen van verschillende merken optimaal beveiligen en beheren binnen uw bedrijf. Mobile Device Management helpt organisaties ook bij de beveiliging van de mobiele apparaten op een pro-actieve manier, het helpt met de verbetering van de bescherming zonder beperking van de productiviteit.

Er zijn in de mobiele branche een hoop verschillende mobiele besturingssystemen aanwezig, daarom is het ook belangrijk dat MDM op alle besturingssystemen werkt, zodat de organisatie hier geen rekening mee hoeft te houden bij het aanschaffen van nieuwe mobiele apparaten. Mobile Device Management biedt de mogelijkheid tot het beheren van alle mobiele apparaten binnen uw organisatie. Op afstand kunnen de apparaten worden geconfigureerd en instellingen worden aangepast, het gebruik en de distributie van data kan snel en gemakkelijk worden gecontroleerd.

Enkele voordelen:

  • Beheer vanuit één management applicatie
  • Op afstand instellingen “pushen” naar toestellen zoals APN, IAP en mail settings;
  • Beveiliging tegen ‘gegevens’diefstal is instelbaar (Wipen data).
  • Beveiliging van data op device

TripleTelecom heeft al meerdere vraagstukken met succes beantwoord en MDM systemen desgewenst geïmplementeerd. Graag bekijken wij samen met u welke MDM oplossing het beste aansluit op uw situatie.

Meer weten?
neem contact met ons op

[top]