Op het gebied van vaste telefonie zijn er verschillende mogelijkheden. Op het moment dat u over een bestaande centrale beschikt zijn hier upgrades te realiseren om kosten te besparen. Mocht u intresse hebben in een vervanging of nieuwe inrichiting kunt u denken aan een Voice over IP of Managed Voice inrichting. Binnen al deze disiplines zullen wij samen met u bekijken wat de beste mogelijkheid is voor uw organisatie.

CPS
Goedkoper zakelijk bellen is eenvoudig mogelijk. Met behoud van uw KPN lijnen. Zonder consequenties voor uw bereikbaarheid. Met Carrier Pre Select. U behoudt uw KPN factuur voor uw lijnen. En krijgt maandelijks een lagere factuur voor uw gesprekken van een andere provider.

Managed Voice
Dankzij de opmars van VoIP hoeft u uw centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Er is nu een uitstekend alternatief, dat luistert naar de naam Managed Voice. Deze hosted telefonie oplossing houdt in dat u gebruik kunt maken van state-of-the art telefooncentrales en faciliteiten, die gestationeerd zijn op een goed beveiligde centrale locatie.

Als u gebruik maakt van flexibele werkplekken, is Managed Voice een uitkomst. Uw medewerkers zijn, ongeacht de werkplek, altijd op hetzelfde nummer bereikbaar. Of dit nu op kantoor is, thuis of onderweg.

Wij adviseren u persoonlijk, onafhankelijk en deskundig. Zodat u duidelijk kunt besparen. Op tijd, op geld en op moeite.

Meer weten?
neem contact met ons op

 

[top]