Wilt u een betere controle over uw wagenpark of altijd een sluitende kilometerregistratie? Onze track-and-trace systemen zijn de oplossing voor uw bedrijf als u meer inzicht wilt in ritregistratiekilometerregistratie en de gewerkte uren van uw buitendienst medewerkers. TripleTelecom zal samen met u op zoek gaan naar het voertuigvolgsyteem wat het beste aansluit op uw wensen.

U vindt het uiteraard belangrijk dat de werkuren van uw medewerkers rendabel worden besteed zodat u snel en adequaat kunt reageren op de wens van uw klanten. Met verschillende tracking & tracing (ritregistratie-) oplossingen kunt u dit bewerkstelligen. Door vele zaken inzichtelijk te maken, zoals begin en eindtijden, gereden kilometers en stilstandtijden, chauffeurs ID en fiscale registratie kunt u zowel tijd als geld besparen. Via een satellietverbinding met het voertuigvolgsysteem wordt de positie tot in detail van een voertuig bepaald en weergegeven op uw beeldscherm via een gedetailleerde grafische kaart of Google Maps.

U kunt met track en trace niet alleen de positie van het voertuig bekijken maar o.a. ook de snelheid, contact aan/uit, stationair draaien en hard remmen. Al deze gegevens zijn via een internetwebsite of eventueel smartphone software, te benaderen. De verschillende rapportages geven u alle belangrijke informatie die u wilt weten.

Meer weten?
neem contact met ons op

 

[top]