06 dec 2012

Steun 3FM Serious Request

0 Reacties

Oude telefoons zijn geld waard. Geld dat ten goede komt aan de 3FM Serious Request actie. Lever je oude telefoon bij ons in en steun hiermee 3FM Serious Request!

Vodafone Nederland start de actie #MobileRequest en roept Nederlanders op oude telefoons te doneren aan 3FM Serious Request 2012. Elke gedoneerde telefoon – oud, stuk of incompleet – is geld waard. Wie een oude telefoon inlevert, mag een wens doen. Dus heb je nog oude telefoons in de kast liggen, lever deze nu bij ons in en lever een bijdrage aan de actie van 3FM samen met Vodafone en het Rode Kruis.

3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjesmaakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg, voorlichting enbegeleiding. Hierdoor sterft iedere 6 seconden ergens ter wereld een baby voor,tijdens of vlak na de geboorte. Babysterfte is met name in Afrika en ZuidoostAzië een ramp van formaat. De belangrijkste oorzaken van babysterfte zijngebrek aan begeleiding tijdens de zwangerschap, gebrek aan medische zorg bij debevalling en onvoldoende hulp na de geboorte.


Bij het inleveren van een (of meerdere) telefoon(s) ontvang je een wenskaart met een code. Met deze code kan je een hartenwens inspreken via het telefoonnummer 06-11763333. Tijdens de 3FM Serious Request week laat de 3FM DJ Klaas van Kruistum iedere dag een van deze wensen in vervulling gaan.

Steun onze actie samen met Vodafone en lever je oude mobiele telefoons nu bij ons in!!

[begin]