• Contactgegevens

• middels deze weg communiceren wij met u over uw reparatie
  • Toestelgegevens

• LETOP: Vanwege de vernieuwde beveiliging opties bij de Apple toestellen met IOS 7 is het van groot belang dat u ‘zoek mijn iPhone uit zet’. Dit kunt u doen via www.icould.com of op het toestel zelf via de instellingen. Wordt dit niet gedaan kunnen wij het toestel niet in behandeling nemen.
  • Een imeinummer bestaat uit 15 cijfers en is vaak achter de accu in de binnenkant van het toestel te vinden.
  • Stuurt u het toestel zo kaal mogelijk op (zonder simkaart, accu, achterklepje en andere accessoires die niet met de klacht te maken hebben.
  • (Geef ons aan wanneer de klacht optreedt bv tijdens gesprek, of tijdens tandby)
  • Vul hier optioneel uw eigen referentie in. (niet verplicht)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.