15 jun 2012

Vodafone introduceert als eerste in Nederland gecombineerde buitenland bundel

0 Reacties

Vodafone introduceert als eerste in Nederland gecombineerde bel-, sms- én databundel voor buitenlandMet Alles-in-1 Op Reis kunnen reizigers in 42 landen bellen, sms’en en internetten voor 2 euro per dag

Om Nederlanders ook in het buitenland optimaal gebruik te laten maken van hun smartphone, introduceert Vodafone op 15 juni 2012 als eerste telecombedrijf in Nederland een gecombineerde bundel voor zowel bellen, sms’en en internetten. Met de nieuwe dienst Alles-in-1 Op Reis kunnen particuliere Vodafone-klanten (abonnees en prepaid-gebruikers) dagelijks 20 minuten bellen, 20 minuten gebeld worden, 20 sms-jes versturen en voor 35 MB mobiel internetten. De Alles-in-1 Op Reis bundel hoeft maar één keer aangezet te worden. Alleen als een klant daadwerkelijk in het buitenland zijn smartphone gebruikt en start met roamen, wordt de bundel geactiveerd. Vanaf dat moment kunnen klanten bellen, sms’en en internetten voor 2 euro per dag. Zakelijke klanten kunnen in het buitenland voor 4 euro (incl. btw) per dag 40 minuten bellen, 40 minuten gebeld worden, 40 sms-jes versturen en voor 40 MB mobiel internetten. Met Alles-in-1 Op Reis betalen klanten alleen voor de dagen dat ze hun smartphone gebruiken in het buitenland. De bundel hoeft dus niet uitgezet te worden bij thuiskomst in Nederland. Deze bundel is beschikbaar in de 42 voordeellanden, waaronder de gehele EU, Turkije, Australië en Japan.

Nederlanders gebruiken hun smartphone steeds vaker, niet alleen in eigen land maar ook daarbuiten. Er werden afgelopen jaar daarom ook 11 keer meer Internet op Reis bundels afgenomen bij Vodafone dan in het jaar ervoor.

Smartphone-gebruik in het buitenland
Met Alles-in-1 Op Reis weten reizigers vooraf waar ze aan toe zijn. Wie wil weten hoeveel hij kan internetten binnen de dagelijkse 35 of 40 MB, kan een indicatie van zijn verwachte dataverbruik vooraf bekijken op de Datacalculator van Vodafone. Alles-in-1 Op Reis is beschikbaar in combinatie met vrijwel alle Vodafone-abonnementen, zowel voor prepaid als postpaid, en zowel privé als zakelijk.

Meer informatie is te vinden op www.vodafone.nl/allesineen of neem contact met ons op voor meer informatie.

[begin]