28 feb 2013

Vodafone introduceert nieuwe RED abonnementen

0 Reacties

Vanaf 4 maart 2013 profiteren Vodafone klanten van onbeperkt bellen en sms’en, 1 GB data per maand, een smartphone en een vervangend toestel bij reparatie.

Het onbeperkt bellen en sms’en geldt voor alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Bovendien krijgen klanten standaard een aantal extra diensten, waaronder 5 GB opslag in de cloud. Voor een optimale ervaring van Vodafone RED maakt de telecomaanbieder het gehele netwerk sneller, zodat álle smartphones profiteren van de hogere snelheden. Enerzijds verbetert Vodafone het 3G-netwerk, anderzijds rolt het zijn nieuwe 4G-netwerk uit.

Zakelijke klanten kunnen met Vodafone RED Business niet alleen in Nederland, maar ook in de Voordeellanden onbeperkt bellen, sms’en en 1 GB data gebruiken per maand. Bovendien delen zij hun datategoed met hun collega’s binnen hetzelfde abonnement. Zakelijke klanten krijgen bij RED Business en RED Business Super standaard VSDM (Vodafone Secure Device Manager) Basic. Dit is een online tool waarmee zij toestellen van zichzelf en van hun medewerkers op afstand kunnen instellen, beheren, beveiligen en zelfs wissen indien nodig.

De variant Vodafone Red Business Super biedt gratis een MultiSim voor € 4,- per maand extra. Met deze extra simkaart kunnen klanten een 4 GB-databundel op zowel hun smartphone als hun tablet gebruiken. Daarnaast levert Red Business Super altijd de hoogst mogelijke maximumsnelheid. Zodra Vodafone 4G gaat bieden, worden gebruikers van Red Business Super hier gratis op overgezet. Op 3G krijgen ze de maximale downloadsnelheid – tot 42 Mbps.

Bovendien kan de klant voor het eerst zelf bepalen hoe hij zijn toestel financiert. In het geval van een duurdere smartphone heeft de klant de keuze uit een eenmalige bijbetaling of een maandelijkse betaling en hij is direct eigenaar van het toestel.

Laat u adviseren en neem contact met ons op. Wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen van ons om te bekijken of het interessant is voor uw organisatie kunt u ook uw gegevens samen met minimaal 3 kopie facturen sturen naar info@tripletelecom.nl 

 

[begin]